Algemene informatie workshops

De workshops vinden plaats bij ons in de winkel. Mocht je een workshop op locatie wensen dan is dit uiteraard in te plannen. Zo kun je bijvoorbeeld met een groepje collega’s, vriendinnen of familie een workshop volgen. Neem contact op of kom voor meer informatie hierover even langs in de winkel.

Materiaal inbegrepen

De workshops zijn allemaal all inclusive, dus je hoeft geen materiaal of gereedschap mee te nemen. Alleen een goed humeur! Alles wat je deze avond nodig hebt is in de winkel aanwezig. Workshops waarbij je je eigen ondergrond gebruikt is uitgezonderd natuurlijk.

Inhoud van de workshop

De avonden zullen als volgt verlopen. Allereerst wordt er een korte uitleg gegeven over het stuk wat we gaan maken. We doen het voor en leggen tegelijkertijd uit zodat je weet hoe je begint. Hierna kun je lekker zelf aan de slag, indien nodig met hulp. Gedurende de avond zullen wij je voorzien van koffie, thee en wat lekkers. Meestal maken we eerst de basis, dan een pauze en daarna verder met de uitleg van de bloemen of ander materiaal. Mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je deze natuurlijk gerust stellen. Opgave is mogelijk via de telefoon, e-mail of in de winkel. Je aanmelding is alleen definitief als wij jouw betaling één week van tevoren hebben ontvangen.

Voorwaarden

  • De workshops beginnen om 19.15 graag om 19.00 aanwezig zijn
  • Maximaal 15 personen per avond, tenzij anders aangegeven;
  • De workshop wordt geannuleerd wanneer er minder dan 6 personen zijn aangemeld;
  • De afbeeldingen die op de website staan zijn slechts voorbeelden en ter inspiratie. De stukken die we gaan maken kunnen dus afwijken;
  • Graag bij aanmelding betalen, zoals ook in de inleiding vermeld staat. Je aanmelding is pas definitief bij volledige betaling.

We zien je graag op één of meerdere van onze gezellige workshops! Ga naar aanmeldpagina.

Neem contact op

Alerderbrink 18
7812 RV Emmen
In winkel centrum Bargeres
U kunt hier gratis parkeren

BTW: 103695369B01
KvK: 53116429

E info@bloemenzobargeres.nl
T 0591 642 902