Algemene Informatie

Workshop op locatie

De workshops vinden plaats bij ons in de winkel. Mocht je buiten deze workshop ook een workshop op locatie wensen dan is dit uiteraard in te plannen. Wanneer je met een eigen groepje collega’s, vriendinnen of familie een workshop wilt volgen dan kan dit ook ingepland worden. Kom voor meer informatie hierover even langs in de winkel.

Materiaal inbegrepen

De workshops zijn allemaal all inclusive, dus je hoeft geen materiaal of gereedschap mee te nemen. Alleen een goed humeur! Alles wat je deze avond nodig hebt is in de winkel aanwezig. Workshops waarbij je je eigen ondergrond gebruikt is uitgezonderd natuurlijk.

Inhoud van de workshop

De avonden zullen als volgt verlopen. Allereerst wordt er een korte uitleg gegeven over het stuk wat we gaan maken. We doen het voor en leggen tegelijkertijd uit zodat je weet hoe je begint. Hierna kun je lekker zelf aan de slag, indien nodig met hulp. Gedurende de avond zullen wij je voorzien van koffie, thee en wat lekkers. Meestal maken we eerst de basis, dan een pauze en daarna verder met de uitleg van de bloemen of ander materiaal. Mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je deze natuurlijk gerust stellen. Opgave is mogelijk via de telefoon, e-mail of in de winkel. Je aanmelding is alleen definitief als wij jouw betaling één week van tevoren hebben ontvangen.

Voorwaarden

  • De workshops beginnen om 19:30 uur, aanvang 19:15 uur;
  • Maximaal 15 personen per avond, tenzij anders aangegeven;
  • De workshop wordt geannuleerd wanneer er minder dan 6 personen zijn aangemeld;
  • De afbeeldingen die op de website staan zijn slechts voorbeelden en ter inspiratie. De stukken die we gaan maken kunnen dus afwijken;
  • Graag bij aanmelding betalen, zoals ook in de inleiding vermeld staat. Je aanmelding is pas definitief bij volledige betaling.

We zien je graag op één of meerdere van onze gezellige workshops!