FloraNL

Wij zijn ook aangesloten bij FloraNL! Wij kunnen jouw bloemen door heel Nederland en deels in het buitenland verzorgen.

Wat doet FloraNL?

FloraNL ondersteunt bloemisten door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerde online servicesysteem MijnFloraNL. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke service waarmee zij de (zakelijke) klanten van de bloemist meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden.

Ontzorgen

Door dit systeem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Bovendien heb je slechts met één contactpersoon te maken voor al je bloemen(abonnementen), interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties.

Transparant

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders en gemaakte afspraken.

Duurzaam

Bij FloraNL staan duurzaamheid en MVO hoog aangeschreven, want aangesloten FloraNL-deelnemers hebben minstens de intentie om zich duurzaam te certificeren voor de ‘Barometer Duurzame Bloemist’. Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare, duurzamere en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering, waaronder inkoop van duurzamere bloemen en planten.

Wij zijn zilver gecertificeerd 

Enkele voordelen van MijnFloraNL

  • Bestelgemak van bloemen en planten via online servicesysteem;
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen;
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje;
  • Track en trace van orders;
  • Facturen digitaal en op maat.

 


Log in op MijnFloraNL

 


Wachtwoord vergeten?